Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. USA and Costa Rica

2. - 23.1.2009

USA + Costa Rica

Začátek listopadu je ten správný čas utéct od plískanic. A to jsme také učinili.

Třítýdenní cesta byla sice napůl pracovní (pro Jiřího :-), ale báječně jsme si ji užili.

2.-5.12. - New York - stihli jsme muzikál na Broadway "West Side Story" a "Lazebníka Sevilského" v Metropolitiní opeře. A také jsme báječně povečeřeli s kamarádem Petrem Sísem :-)

5.-10.12. - San Diego - Jiří se účastní konference a já relaxuji :-) Tohle místo má pro nás zvláštní kouzlo - jsme v hotelu Del Coronado (točil se tu film Někdo to rád horké), kde mě Jiří požádal o roku (2001)!

10.-22.12. - Costa Rica - nejprve pobýváme v San José, kde Jiří opět zasedá, ale po pár dnes se přemisťujeme na západní pobřeží do krásného areálu Marriott hotelu Los Sueňos! A konečně je také teplo! Odpočíváme a odpočíváme.

Kromě pár výletů do pralesů, které jsme absolvovali společně, se mi podařilo přemluvit se a vyrazit na "canopy". To mě vyvezli na horu, navlékli do popruhů a přicvakli k lanům, které byly upevněny mezi stromy. A pak hurá dolů, sjíždělo se 12 tras nad kokrunami stromů! Nádherný adrenalin!!!

********************

2.-5.11. - New York - we always love to stay there! And it was busy - we saw "West Side Story" on Broadway and "The Barber of Seville" at Metropolitan Opera. And we have sucha  nice dinner with our friend (painter) Petr Sis.

5.-10.11. - San Diego - Jiri attended conference and I was relaxing :-). We stayed in Del Coronado Hotel (movie Some like it hot) and that is special place for us - Jiri  asked me to marry him in 2001 :-)

10.-22.11. - Costa Rica - finaly warm wether! Jiri attended conference in San Jose and then we mooved to the Pacific coast to sucha beautiful Marriott Los Suenos Hotel. We only relaxed and visited some national parks. And I tried "canopy" - I was dressed in straps and asuspenden on ropes above the tree! And then I was hurtling down ropes! Such a perfect fun!

 

Náhledy fotografií ze složky 22. USA and Costa Rica

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář