Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. Karibikem na lodi / Caribbean cruisse

27.3. - 15.4. 2011

Po roční přípravě jsme se vydali na nádhernou plavbu Karibikem, a to ve čtyřech - my dva + naše maminky!

27.3.11 jsme odletěli z Prahy přes New York na Floridu/Lauderdale, kde jsme se 28.3.11 nalodili na krásnou, velkou loď jménem Grand Princess! A nebylo nás tam málo - 2.600 pasažérů a 700 členů posádky!

Plavili jsme se 14 dní - první dva dny jsme strávili na moři. A moc jsme si to užívali. Maminky zkoumali loď zprava, zleva, odspoda nahoru!

Po dvou dnech jsme dorazili k našemu prvnímu cíli - ostrovu Aruba,l který je kusek od pevniny jihoamerického kontinentu.  Každý den jsme pluli přes noc a ráno se probudili u nějakého ostrova. Vždy jsme si zamluvili nějaký organizovaný výlet, někdy jen tak oddychování na pláži, ale většinou byly výelty s nějakou aktivitou.

Navštívili jsme Arubu (krásné pláže), Curacao (barevné, návštěva továrny na likér), Grenadu (poznávání ostrova), Barbados (trochu zkolamání, špína, neudržované), St. Vincent (děštný prales), St. Kitt (vojenská pevnost, krásná příroda), US Panenské ostrovy - St. Thomas (přejeli jsme na St. John - nádhera,m pohádka), Dominikánská rep. - St. Domingo (zklamání, špína, pláž nic moc), Bahamy-ostrov Eleuthera (báječná tečka na závěr).

Užívali jsme si nejen výletů, ale i plavby samotné, stále bylo co objevovat. CHutnalo nám a vínečka jsme si také dopřávali!

Cestu jsme pak završli pár dny v New Yorku.

 

Náhledy fotografií ze složky 31. Caribbean Cruisse

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář