Jdi na obsah Jdi na menu
 


44. bike ride around Mt. Blanc

6. - 11.8. 2013

Jiří se vydal s partou cyklistických nadšenců prozkoumat terén okolo Mt. Blancu! Od začátku roku trénoval velmi pečlivě, nejprve - v zimních měsících - doma na trenažeru a pak začal řádit venku, vždy s naloženým baťohem na zádech. takže naše cesty, např. na Vidlák, probíhaly tak, že Jiří vyrazil ráno na kole a já se pak vydala stejným směrem autem!

Takhle si zkusil i cestu Pha-K.Vary, Pha -Choceň apod.

"vuelta" byla naplánována na 4 dny, cca 260km, ovšem s celkovým převýšením 10.200m! začátek ve švýc. Martigny, přes it. Courmayer, fr. Areches, fr. Saint Gervais zpět do Martigny.

První den kluci totálně promokli, přes noc se nepodařilo nic usušit, a tak 2.etapa, i vzhledem ke stavu a předpovědi počasí byla zrušena a přišla jsem na řadu já - pomáhala jsem s přesunem velkým aut a naplánovanou etapu jsme přejeli auty.

Jinak se vše vydařilo, nikomu se nic nestali a všichni byli spokojeni.

Poslední, 5.etapa, byla moc příjemná - objížděli jsme švýcarské vinice, pochutnávali vínko a dobře se bavili!

------------------------------------------------------

Jiri went with a group of cycling enthusiasts to explore the terrain around Mt. Blanc! Since the beginning of year he trained very carefully, first - in winter - at home on the treadmill, and then began to rage outside, always with a loaded backpack. so our paths, such as to our cottage looked like that - Jiří set off in the morning on the bike and I then went in the same direction awayby car.


"vuelta" was scheduled for four days, about 260 km, but with a total elevation of 10,200 meters! It started iSwiss. Martigny through  Courmayer (Italy) Areches (France) Saint Gervais (France) and back to Martigny.

The first day the guys totally soaked, overnight could not dry anything, so they gave up stage 2, also because the weather forcast.- I helped with moving large cars and planned stage we crossed by cars.

Otherwise, everything was great, no one was hurt and everyone was happy.

Last, Stage 5, was very pleasant - we toured the Swiss vineyards, savoring wine and having a good time!

 

Náhledy fotografií ze složky 44. bike ride around Mt. Blanc

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář