Jdi na obsah Jdi na menu
 


druhý Sabbatical /second Sabbatical - 14. Silvestr v Sydney / NYE in Sydney

21.12 - 31.12.07

Tak od 21.12. si vážně užíváme klidu a pohodičky v Sydney!

.

Zpočátku byla trochu zima, tak 20 - 23 st., ale polepšilo se to a v 28st. si libujeme !

Chodíme na Bondi pláž, Jiří hraje volejbal a já lenoším a čtu si. Taky chodíme nakupovat, což je velmi zábavné..tedy myslím vidět Jiřího s košíkem a potom s igelitkama v obou rukách!

.

Vánoce jsme prožili v naprostém klidu, doma při vínečku a filmu. K večeři jsme měli "vánoční" grilované nadívané kuřátko z obchoďáku a moc jsme si pochutnali.

.

A Silvestra jsme trávili ve společnosti asi 20 mladých lidí různých národností ovšem s převahou Brazilců, těch je tu v Sydney opravdu hodně. Začali jsme BBQ v jednom bytě a pak se přesunuli na kopec (plný lidí), odkud byl vidět ohňostroj na Harbour Bridge. A pak jsme se všichni přesunuli na pláž. my jsme ovšem nevydrželi tak dlouhou jako mladí a "už" ve 3h jsme byli doma! Parádně jsme si to ovšem užili!

.

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

So we are now in Sydney, doing almost nothing, just relaxing.

.

The Xmas Eve we spent at home, just two of us.

But the last day of the year we celebrated with a group of 20 young people (many nationalities, but moustly Brazilien). We started with BBQ in one apartment and then we all moved to some hill to watch a nice Harbour Bridge fireworks! And than we moved to the Bondi beach, but we left before 3 oc.!

That was really very nice evening!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Malý Jarek - silvestr

Viděli jsme vás v televizi , tedy ten ohňostroj na uvítanou roku 2008 muselo to být super naživo , lepší už byl jen v Honkongu. Mějte se krásně ahoj Jarek