Jdi na obsah Jdi na menu
 


druhý Sabbatical /second Sabbatical - 9.Adelaide

1.-4.12.2007

1.12. jsme přiletěli do Adelaide, což je jedno z větších australských měst...větší než Perth (ale ten byl příjemnější). Ubytovaní jsme byli v hotelu na velmi rušné třídě plné barů a hospůdek, přímo v centru města

.

2.12. jsme jeli na organizovaný výlet na Kangaroo Island, který je asi 100km dlouhý a pár desítek km široký. Naprosto nádherná příroda, pozorovali jsme v přírodě koaly, lvouny válející se na pláži, tuleně opalující se na skalách, jen ty klokany jsme neviděli! A trochu jsme promrzli...bylo sice tak 20st., ale dost zima a vítr.

.

3.12. jsme absolvovali další túrku po vinicích, tentokrát v Barossa valley. Všechno bylo strašně rychlé, ochutnali jsme asi 30 vzorků a ke konci už nevěděli co pijeme.

.a 4.12. odjíždíme autem směr Melbourne...ale oklikou, a pořádnou

.

................

1.12. – we came to Adelaide, that is really big city (larger than Perth, but Perth was much pleasant). We stayed in hotel on very busy street full of pubs, just in the centre.

.

2.12. – we went with travel agency to Kangaroo Island, which is 100km long and couple of kms wide. There is absolutely beautiful landscape; we watched koalas in nature, sea lions on the beach, seals on rocks, but no kangaroo! The weather was not so good, very windy and we were really cold.

.

3.12. – we went for wine tour again, that time in Barossa Valley, we tasted about 30 species of wine!

.

4.12. – and we hire a care and drive to Melbourne…but by an indirect route!

 

Náhledy fotografií ze složky 9. Adelaide

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dáša - pozdrav

ahojky! tak jsem se konečně dostala k tomu, abych se mrkla na vaši stránku. máte to moc hezky udělané. v Liberci se nic nemění. dokonce už jsme měli sní, ale slezl, teda kromě Ještědu - tam bude až do jara. mějte se moc fajn, užívejte si a těším se na další zprávy a fotečky. pápá